Mars-April
Så, nu har det varit full fräs på K-Rauta ett tag, timtjänst som sagt som började lite lätt i februari. Mars var ganska hektiskt - konstaterades efter avslutade månad att jag kört 211 timmar och endast haft 4 dagars ledighet samt ett 14-timmars-pass. Känns lite galet, vilket även Micke påpekade. Jag får ändå säga att det är kul - 98% av kunderna är väldigt goa och glada. Självklart finns undantag likt inom de flesta butikskedjor, men det beror ju oftast på att kunden inte fått vad den förväntat sig av olika anledningar.
So sagt: överlag väldigt trevliga kunder och störtsköna kollegor. I like it. Och troligen blir det sommar-jobb, cross your fingers for that one!
Liseberg har jag nämligen fått svar från; jag gick vidare till en andra intervju. På den var vi fem pers, men jag gjorde inte alls bra ifrån mig. På någon utav delarna. Hade jag suttit i intervjuarnas säten hade jag upplevt mig som blyg och försiktig. Jag lyckades dock se att en utav dom noterade att jag var trevlig, vilket ju inte var helt åt helskotta! ;) I slutändan hamnade jag dock på deras vänt-lista, vilket innebär att de återkommer ifall de får avhopp. Inte helt kört med andra ord.

Under mars månad var det alltså mycket jobb! Lyckades dock planera in ett biobesök med Birgitta - vi kom överrens för snart två år sedan om att vi skulle se Beauty and the Beast och så blev det alltså. Vi har dock inte setts på ett tag, så vi möttes upp lite tidigare och tog en fika för att ta igen lite tid så att säga. Riktigt trevligt att rensa skallen lite! Därefter bio-besök som sagt, det mesta var ju "som det skulle" så att säga om man nu jämför med den tecknade förlagan. Vissa smärre förändringar, men inget som ändrade historien avsevärt. Stundtals lite små-seg, men överlag en bra film!

 

I April har jag dock fått jobba lite mer "humant" så att säga, vilket innebär att jag haft möjligheten att återhämta mig lite bättre. Kände verkligen att de sista dagarna i mars innan jag fick en vettig tvådagars-ledighet var jag nära på att bara lägga mig ner på golvet och typ storlipa. Jag orkade verkligen inte hålla igång såpass längre än en månad, hur kul det än är att stå där i kassan!
Förra helgen bar det upp till Borås, påsken firades as usual hemma hos Ågrens. Jag löste promenader för herrarna med hjälp av Tan och Jessica samt för töserna med hjälp av mamsen. Herrarna var väl inte jätte-lyckliga när jag släppte dom i stallet och sa att de kunde inleda med att gå och hälsa på hos mormor som ligger på Göta. Jag, Jessica och Tan hade varit där tidigare och lämnat en påsklilja samt ett påskägg. Ägget fick herrarna med sig medan mormor behöll liljan. Därifrån gick de hem till Victor, vidare till Maxi, ett stopp på O'Learys samt ett i Sinnenas Park på vägen hem. Själv var jag kvar i stallet och tittade på lördagsgruppen samt filmade damernas markarbete. Vi passade även på att sitta ned och tjöta lite innan hemgång till påsk-middagen där även herr Stanek, Emelie och Seger deltog. Efter middagen var det tösernas tur att ge sig ut, de fick en ordentlig omgång via skolan till Byttorps IP, följt av en de-tour upp i skogen (vilket inte var tanken), till Netto, Pizzeria Pyramiden, gångtunneln vid Ramnavallen, sopstationen på Byttorp och sedan hem. På varje station skulle de skicka en selfie för att få nästa destination och jag får ju säga att de såg surare och surare ut för varja selfie! ;) Runt kom dom iallafall.
Kvällen avslutades med quiz a'la Victor - själv var jag bara allmänt trött och seg så jag slappade inne i soffan.

På söndagen passade herr och fru Ågren även på att annordna en modevisning på Chateu Bjursten, där kläderna bedömdes med poäng samt kommentar enligt juryn bestående av Victor, Tan, Micke och mig. Vi fick vsrsitt protokoll att fylla i och poängen sammanställdes sedan av konferensiären Jessica. Konstaterades att Mamsen får åka i sin Jigglypuff-onesie som fick överlägset bäst poäng! ;)

Anyway: nedan bilder från tillställningarna! :)