Lördagsnöje
Lördag kväll och en trött och nöjd Micke har kommit hem efter ett par dagar i Polen. Han verkar haft trevligt ihop med kusinen Leo - inte mycket kultur tydligen, men det verkar ha varit bra väder, gott käk och goda drinkar samt gött med lite miljöombyte.
Själv har jag alltså haft lägenheten för mig själv i fem dagar. På ett sätt skönt att få lite tid för sig själv och få ta hand om sig själv igen. Bara en sån sak som att inte behöva komma överrens om precis allting från mat till vilket tv-program man ska kolla på. Tv-mässigt har vi ju verkligen helt olika åsikter om vad som är bra/intressant - han tittar gärna på nyheterna, Simpsons/Family guy, Pawn Stars och Storage Wars medan jag själv hellre ser Masterchef Australia, Hollywood Medium och dokumentärer inom ämnena mord och djur. Helt olika intressen med andra ord!
Att vi inte ses på morgnar/kvällar känns inte jätte-konstigt däremot då vi till och från jobbar om varandra; den ena kör 7-16 medan den andra kör 11-20.15 exempelvis. Visst ses vi på jobbet just nu, men då vi har olika arbetsuppgifter blir det ju inte att man ses/umgås på samma sätt. Tillfällena då jag saknat honom har således blivit natte-tid då det är då vi så att säga alltid är tillsammans. Det har ju endast varit ett fåtal tillfällen som vi inte sovit i samma säng sen jag flyttade till Gbg, så det känns förvånansvärt tomt när han inte ligger där bredvid. Nu är han dock hemma och vi är redo att återgå till det normala!

 


Dagen i övrigt har jag spenderat med syskonen Victor och Jessica samt brorsans flickvän Tan. Tan hade bestämt sig för att åka till Saigon Food och inhandla lite nytt till skafferiet. Jag mötte dem dock på Espresso House där det intogs en frukost; smörgås till Tan, kaffe till Victor, choklad åt Jessica. Därefter dagens mål: Saigon. Efter att ha fyllt två kassar blev det ett varv på Werner & Werner där jag hittade en del till vår Alligator. Det blev även ett varv ute på Gustav Adolfs Torg för att se vad som bjöds på den internationella matmarknaden. Kul att se vad som fanns, även om Victor var väldigt sugen på indiskt på Mother India. Vi har varit där tidigare, Victor, Tan och jag, men det var ett par år sedan. Det var alltså dit vi styrde våra steg för en lunch! De öppnade kl 13 och vi var först på plats. Således snabb servering och as usual väldigt gott med indiskt!!
Vi tog oss en sista vända inne i Nordstan innan de tre valde att dra sig tillbaka mot Borås och jag själv åkte hem för att invänta Micke.