Julfirande
Tre dagars julfirande är nu över - och helskotta vilket flängande! Tack och lov att vi hyrde bil...! Hämtade den i lördags, lämnar tillbaka den imorgon. 
 
Anyway; julafton firades i vanlig ordning hos Ågrens ihop med herr Stanek. Julbord följt av paket till Kalle Ankas jul. Jag agerade utdelare i vanlig ordning - tycker det är kul så gör gärna det! :)
Blev i slutändan närmare 5 timmars "jobb" i och med att vi körde igång runt 15.30 och höll på till 20.15. Alldeles för mycket klappar i vanlig ordning - även om det var BRA klappar! 

(null)
Årets tema hos Ågrens; "fula jultröjor". Jag och Micke valde den muppiga inriktningen "par"...
 
juldagen åkte vi och hämtade Emelie och Patrik vid 12-tiden och drog sedan tillbaka till Göteborg. Kl 15 skulle vi vara hos Carina och Stefan för middag samt julklappsspel. Där hade vi löst en tavla samt ett paket plopp som vårt bidrag. I slutändan lyckades jag vinna en jultomte som man har ljus i och Micke fick med sig frågekort till Bezzerwizzer. 
Och ja - utöver Emelie och Patrik så deltog även Stefans tre söner med respektive samt fyra av sex barnbarn. Tror den äldsta var i 10års-åldern. Och ugnsbakad lax i sås med potatis till middag. 

Emelie och Patrik


Annandagen inledde jag och Micke med en tur till Hisingen för att lösa någon mer klapp till julklappsspelet hos Ronny och Monica. Vi hade ett pussel och lite geisha (som jag vann på Liseberg) men kände att två klappar kanske var lite lite. Micke tyckte att vi skulle lösa det på Ö&B idag i och med att han inte "orkade" i fredags efter att vi fixat och trixat i Nordstan.  Lite bråk blev det allt på parkeringen utanför Ö&B. Jag var frustrerad över att vi var ute så jävla sent (rent ut sagt) samt att jag inte hittar så bra ute på Hisingen. Aldrig ens varit i det område vi befann oss i plus att det började mörkna. Micke som agerade co-driver har även en benägenhet att hojta ganska sent när vi ska av någonstans vilket där och då ökade på befintlig stress. Micke var även trött och inte alls sugen på att shoppa över huvudtaget vilket gjorde att vi hamnade lite i luven på varandra... Blev en filt, ett paket after eight och två paket toffifee samt en rulle inslagningspapper då vi inte skulle hem något mer emellan.
Därefter åkte vi tillbaka till fastlandet för att hämta Emelie och Patrik och sedan tillbaka till Hisingen och Ronny och Monica. Där serverades det köttgryta med potatis samt glass med blåbär och dumlekex. Sedan julklappsspel!
Jag gick hem med vårt pussel, två trisslotter, en påse daim med apelsinsmak (vilken jag bytte till mig från Monicas son Kim då han ville ha en chokladkaka jag vunnit), ett trepack tandborstar, en pumptvål, ett shot-spel (Never have I ever...) och säkerligen något mer... Så jag hade ju lite mer hur nu än hos Carina! 
Hemgång vid 22-tiden, skulle jag upp tidigt och öppna kassan på K-Rauta idag. 
(null)
Ronny fick ett inramat foto i julklapp!
 
Trevlig jul har vi haft ändå - även om det varit ett himla resande! Kände lite redan på juldagen att det nästan blev lite för mycket, hur trevligt det än må vara att träffa hela släkten. Så... resa någonstans nästa jul? 😉
Nedan avslutar vi med foton från julhelgen iallafall! :)

Först ut: Julafton!
 
Vi följer upp med juldagen hos Carina:

Avslutningsvis annandagen hos Ronny: