Skrivsugen!
Ja, bloggen är igång och med den även jag. Blir lite så nu i början med tanke på att jag så gärna vill skriva, även om det inte hänt så mycket som är värt att berätta. Blir väl även lite så nu som arbetssökande att man har en hel del tid över. Kanske lite därför det "sket sig" sist också - jag orkade inte alltid sitta med bloggen och lägga den timme-en och en halv som det kunde ta mig att faktiskt skriva ett inlägg. Även delvis därför som jag tappade sugen när jag hade tre-fyra inlägg som skulle skrivas efter att ha kommit hem från jobbet.
Jag tyckte förvisso det var jättekul när jag fick kommentarer från folk om att det var så kul att följa bloggen - det var så jag ville att inläggen skulle mottas; att ni som läser skulle tycka det var roligt att läsa. Däremot trodde jag inte alltid att det faktiskt var så. Stundtals kändes det som att det var så extremt mycket hästar och ridning exempelvis och då satt den lilla rösten i huvudet på mig och sa att "jaha - ett jävla rid-inlägg till? Tror du inte folk tröttnat på det där nu...". Dom som gillar hästar och ridning tror jag uppskattade det (en del av er VET jag uppskattade det), men de som var intresserade av vardags... livet, eller kanske snarare familjelivet kunde säkerligen tycka att det blev lite tjötigt. I dont know. Jag fick faktiskt inte några kommentarer från den synvinkeln, men det var så den inre rösten sa på repeat när jag skrev just de inläggen.
Hm, där lät jag nog lite psyko; inre röster och skit, men ja. Tror inte jag kan förklara det på ett bättre sätt! ;)

Som sagt arbetssökande just nu, vilket ökar motivationen för skrivandet också. Mina dagar är därför lite enformiga; upp på morgonen, käka frukost framför tv:n, kika på något program, söka jobb (satt som mål att söka 1-3 jobb/dag), tillbaka till tv:n, laga/värma lunch som intages framför tv:n. Vilket ofta varieras med lek på telefonen. Relativt inteligensbefriande med andra ord...
Vi har ju en Tivo-box, så den håller jag på att gå igenom så att säga. Har en del inspelade program i form av Masterchef Australia (alltid lika imponerande att se vad de trollar fram!), Medium (nyligen börjat visa första säsongen igen), Hunting Hitler (en historie-skildring i flera delar; lyckades Hitler fly till Argentina?) samt ett par filmer. Har sett de tre första Harry Potter-filmerna samt Tillbaka till Framtiden-serien, vilka alla gått på tv samt spelats in.
Framåt eftermiddag/kväll slutar Micke runt 16-17 med vissa undantag, vilket oftast lett till att jag löst middagen lagom tills han kommit hem - även här vissa undantag. Vi har ibland mötts upp ute för att få lite variation i tillvaron - kul för mig att bli rastad ibland också! ;) Jag har ju tyvärr inte benkoll på Göteborg och vad man kan hitta på på egen hand. Tips mottages alltså tacksamt! Saker man kan göra/besöka som inte kostar skjortan alternativt ställen som kan vara värda att plocka med kameran till och fota.
Gärna även tips på vad jag kan skriva om här; något särskilt ämne som jag kan gå in på lite mer och lyfta tankarna kring eller om det är något som nämnts som ni vill att jag utvecklar. Känner som tidigare nämnts ett skrivsug nu med tanke på att jag inte har så värst mycket annat för mig! ;)