Fuelbox
Tidigare i år införskaffade jag en liten box med frågor inom lite olika områden. Tanken är väl att gå igenom frågorna och lära känna en närstående eller varför inte sig själv? Jag kände väl att det kanske är dags att gå igenom ett par av frågorna och ja... Lära känna mig själv och "lära ut" om mig själv eller hur vi nu ska kalla det med tanke på att jag lägger ut det här!

Till att börja med de "egoistiska" frågorna;

* Vilket första intryck tror du att du ger?
Att jag är glad, vänlig och lugn. Just vänlig låter väl som en trist beskrivning, men jag tror det är något man uppfattar mig som redan från början! 

* Hur önskar du att människor i din närhet ska beskriva dig?
Förhoppningsvis i goda ordalag! ;) Hur jag önskar - glad, snäll, går att lita på, rolig...
Jag har själv alltid beundrat folk som har humor och det är en sådan egenskap jag hade önskat att jag hade - och således även en egenskap jag hade önskat att folk beskrev när de pratade om mig.


Lite lätt crazy! ;)

* Om du fick en extra ledig timme varje dag, hur skulle du använda den?

Antagligen spendera den hemma. Njuta av lugnet eller något i den stilen! Känns som att det hade vart gött att ha en extra timme efter stängningarna på K-Rauta emellanåt, så att man iallafall kan sitta ner en extra timme med gott samvete innan det är dags att skutta i säng! ;) 
Jag skulle nog i övrigt inte göra så himla mycket mer av den än vanligt... 

* Vilka förväntningar tycker du det är svårast att leva upp till?
Mina egna, helt klart! Jag har alltid höga förväntningar på mig själv och saker jag tar mig för. Det är dock långtifrån alltid jag är lika bra som jag vill.

* Vilka hobbys lägger du mest tid på?
Pretty easy - fotografi. Kameran har jag med mig överallt mer eller mindre - alla tillställningar eller "äventyr" dokumenteras!
Därefter kommer hästarna och stallet. Även om jag inte rider själv i dagsläget så spenderas fortfarande tid där, både via tävlingar samt i gamla ridgruppen.
Emelie & Zora 


* Vad skulle du göra om du fick fem miljoner?
Njuta av livet gissar jag! Antagligen lägga pengarna på ett chysst hus - om Micke får bestämma blir det i Borås. Hade även kunnat tänka mig en chysst lägenhet, gärna mer centralt i Gbg. Ja, lägenheterna i super-centrala Gbg bör vi ju inte prata om - de bör vara betydligt dyrare än 5 miljoner, men mer centralt än nu iallafall.
En bil hade inte varit helt fel heller...

* Om du kunde ta ledigt från jobbet i ett år, vad skulle du göra då? 
Jag tänker ju mig att jag inte behöver bry mig om den ekonomiska biten så jag hade lätt dratt ut på resa och upplevt världen - Europa till en början. Gillar Tyskland, men finns även ett par ställen i Italien jag är sugen på att besöka; Rom och Pompeji som jag aldrig varit i exempelvis, men även Venedig som jag besökt när jag var i 8 års-åldern. Hade varit kul att uppleva nu när man är i vuxen ålder, kanske även spendera mer än en dag där...

Familjen Ågren 

* Vilka aktiviteter brukade din familj göra tillsammans när du var liten?
Aktiviteter och aktiviteter... Jag har ju fått hästintresset tack vare mamma, så hon och jag har upplevt en hel del "hästigt" tillsammans. Vi har ridit islandshäst ett par gånger, besökt ett stall med westerninriktning där vi vid ett tillfälle red lektion men även varit med på uteritt, samt haft en weekend på Tokarps Bed and Saddle där vi bodde över natt samt red ut på egen hand.
Minns även att vi hade en period där vi hade högläsning i vardagsrummet en period, bland annat läste vi Robinson Crusoe. Har även varit många spelkvällar samt söndagsmiddagar med bara familjen där vi lagade trerätters - något vi tagit upp på senare år ihop med farbror Håkan och faster Eva samt kusin Rikard.
I övrigt minns jag inte att vi hade så mycket "aktiviteter", men det finns säkerligen någon Ågrenare som kan uppdatera mitt minne kring detta! ;)