Borta bra men hemma bäst?
Ja, av någon anledning känns det så nu... Jättetrevligt att komma bort ett tag och kul att få uppleva Canterbury som man hört såpass mycket om. Vi hann dock inte med allt vi planerat för; vi var exempelvis aldrig inne i katedralen, vi åkte aldrig båt (punting) och det romerska museet var vi aldrig inne i heller...! Däremot fick vi med Ågrens på ett nytt litet äventyr i form av Escape House vilket Micke kollat upp innan avfärd. Det var nog det jag personligen tyckte var roligast på resan! 
När det kommer till mat däremot ville Mamsen definitivt ta med oss till Pinocchios dit de alltid går under sina resor till Canterbury. Själv var jag inte helt såld... Pizzorna var bra men inte awsome och pastan såg fräsch ut. Sunday Roast var kul att testa men inte heller det något jag känner att jag måste göra om. Däremot mexikanska Café des Amis - verkligen bra. Blir det fler turer till Canterbury så gör jag gärna om det - om inte annat för crepesens skull. ;) 

Så på det stora hela är jag nöjd med resan även om jag inte känner mig helt klar med Canterbury. Vill nog ändå åka tillbaka för den där turen på kanalen samt besök i katedralen. Fast som sagt... så fantastiskt som Ågrens tycker att det är; det för jag nog inte än! 😆
(null)
Inför ombordstigning på Gatwick