Queenie
För två år sedan var Mamsen, papsen, Micke och jag på Queenie på Åhaga. Som kanske hörs på namnet; det är ett coverband som kör Queen-låtar. Det var en riktigt rolig tillställning med middag innan vi gick in och tig plats. 
Syrran hade nu upptäckt att de skulle spela på Sagateatern och var sugen på att gå. Micke var inte intresserad men övriga i klanen Ågren valde att gå. Med oss fick vi mammas väninna Diddi som likt mamma är ett Queen-fan. 
Även om det var en trevlig upplevelse även denna gång så visste man ju lite vad som komma skulle - därmed blev det inte fullt lika bra ur min synvinkel som när vi var på Åhaga. 

(null)


Inför vårt besök på Sagateatern valde vi att gå ut och käka middag. Päronen hade bokat bord på La Chalet, mittemot La Copita. De hade i mitt tycke otroligt god mat - jag tog en oxfilé. Däremot hade de alltför lite personal, det var typ kocken samt en farbror som rände mellan borden och köket. Han var även något vimsig, missade bland annat en huvudrätt och var lite svår att fånga när man ville beställa in mera dricka. Men som sagt - maten var otroligt god! 
Överlag ändock en väldigt trevlig kväll! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)