Recension: Bollywood Masala
Ledig lördag gav vi oss ut för en lunch. Micke hade tänkt sig en pizzeria nedanför berget, men de hade i vanlig ordning stängt när vi kommer (vi har försökt - har det inte varit semesterstängt så har det varit andra anledningar...). Vi hoppade således på vagnen och åkte mot stan. Vi kom inte särskilt långt, mellan andra och tredje hållplatsen fick Micke syn på en indisk vilket ledde till att vi hoppade av på Stigbergstorget och promenerade dit. Restaurangen låg alldeles bortanför Hemköp, så det tog oss inte mycket mer än två minuter. 
Klockan var över lunch så vi fick stället för oss själva, även om det varit folk på plats hade vi haft gott om utrymme. Mitt val av mat landade på den klassiska Tikka Masalan. Den är min favorit när det kommer till indiskt. Micke testade någon för honom ny variant med kyckling. 
Med tanke på att vi var de enda kunderna gick det snabbt att få in maten. Började fundera på om vi verkligen valt rätt ställe i den här värmen - indiskt som är så varmt och mättande! Tycker maten var god - väldigt smakrikt! Nästan så det blev för smakrikt i slutet av måltiden - det blev lite too much. Jag ger det ändå plus då det var bra käk och trevlig personal, även Micke tycktes hålla med då han gladeligen tar ett besök till. 

(null)