Vecka 52
Fredag 
Julafton hos Ågrens i vanlig ordning - i år med riktig tomtetröja med vitt fluff runt halsringen. Minns att jag var lite tveksamt inställd till den förra året när jag köpte den, men det har jag kommit över till nu som synes.
 
 
Söndag 
Mys på Scandic opalen med fantastisk utsikt!! Vi fick ett rum på trettonde våningen med dessa vida fönster som sträckte sig frångolv till tak. Tack och lov att vi bodde såpass högt ändå - kändes som att det var gränsfall när det kom till svindel, men att man bodde för högt för att egentligen reagera på höjden... 
 
Måndag
Dags för andra biobesöket på ungefär en veckas tid! I och med att vi övernattade på Scandic mitt emot Bergakungen så valde vi att ta en tidig visning, redan 11.30. På så vis var det väldigt lite folk på plats när vi kom, även väldigt gott om utrymme i biosalongen.

Tisdag
Snö och regn och sen lite mera snö. Jag erkänner - fint att titta på men satan i gatan vad isiga vägarna blev när man skulle ner till bussen... Känner mig som Pingu på vift när jag vinglar fram! ;) 
 
Torsdag
Så kom regnet och spolade bort snön. Förvisso skönt att bli av med den värsta isen, men på sina ställen blev det nöstan värre.