Vecka 9
Den här veckan blev verkligen fylld med Anders och Monica! Vi började ganska "tufft" med förra veckans torsdagsquiz, fredagsquiz och lördags-middag med bowling. Däremellan har det varit ganska så lugnt. 

Fredag
 
Fredagsquiz på Pitchers med en väldans uppklädd quizmaster! Vi fick även två bilder ihop med Micke, men där syntes dessvärre inte den tjusiga fracken så väl. Verkar dock vara ett enskilt tillfälle de körde just musikquiz pga rådande omständigheter. Lite för populärt att gå ut en fredag förstod vi det som!
 
Lördag
(null)
Bowling på Stigbergstorget med Anders och Monica. Jag brukar normalt sett inte vara så förtjust i bowling, men den här timmen gick verkligen fort! 
 
Måndag
(null)
Micke köpte små figurer att ha på sin laddare för att undvika att de går sönder. Vi själva har sköldpaddan på bild och en flodhäst, men skaffade även en panda åt vår vän Bobo som fullkomligt älskar pandor! 
 
Tisdag
(null)
Långpromenad längs Röda Sten, vilket var väldigt trevligt! Vädret var väl inte det roligaste - grått och dimmigt, men kul att komma ut och se lite nya vyer. 
 
Torsdag
Och såklart avslutar vi veckan med standard-quizen på Pitchers! 14 poäng skrapade vi ihop - inte mycket att skryta med men vi undslapp sistaplatsen med fem-sex poäng. Iallafall tre lag låg på 20+ vilket var bra jobbat! Mycket geografi som vi inte hade någon vidare koll på...