Göteborg Horse Show
Gårdagen på Scandinavium var riktigt kul - jag fick en biljett av Emelie och Patrik i julklapp (eller om det var dom som köpte den i Mickes namn, I don't know) då Emelie behövde sällskap. Det var ett par år sedan vi var där sist, så det kändes lite som att det var dags nu igen!
Planen var att mötas vid Scandinavium typ 8.45, Emelie hade dock försovit sig och kom inte förrän 9.20-9.30. Tyvärr för min del var det hon som hade biljetterna, vilket innebar att jag fick vänta in henne. Passade på att gå bort till Korsvägen i väntan för lite värme inne i vänthallen. Vi missade därför nästan hela första klassen, men fick chansen att sitta och prata en del under den timme det tog innan nästa klass drog igång. Mycket fotande under själva klassen och sedan ett varv runt Scandinavium med toabesök, hälsa på ATG-ponnyn Vinie och en titt i en fotoautomat innan vi återvände till Sverige-Ponnyn följt av agility och ghymkhana samt ytterligare en hoppklass.Vi tog därefter ett varv på mässan; Emelie hittade lite smått och gott och jag köpte sen lunch i form av en korv innan vi avslutade dagen med en kör-klass. Lite den sistnämnda vi bägge sett fram emot - minns inte att jag sett en kör-tävling sen jag var på Horse Showen ca -06. Alltså skulle det dokumenteras. Vilket inte var det lättaste - har ju fotat betydligt mer på hopp och dressyr-tävlingar och vet ju därför vad jag tycker blir bäst vinklar där. Här var det lite annorlunda - knappt sett sporten, än mindre fotat den. Kul var det däremot och förhoppningsvis får jag mer träning i slutet av sommaren då EM kommer till stan! Vilket Emelie och jag konstaterade att vi väldigt gärna besöker. :)

Anyway - nu är det dags att runda av både inlägg och helg - jag ska iväg och träffa Micke för en liten dejt. Indiskt blir det - mumsmums!

Dagens foton

Sverigeponnyn:
 


Carl och EM's maskot Anton:
 
 

Körningen:



Lövsta Future Challenge:



Show - agility och ghymkhana