Lugnare fredag
Fredagen kändes betydligt lugnare än gårdagen, det var inte lika mycket aktiviteter. Jag mötte familjen först vid 12ish nere vid Klippan, där vi idag kunde åka över med båten till Eriksberg som planerat. Där blev det ett besök på Restaurang Faro. Jag har varit där en gång tidigare, med Ronny, Monica, Micke, Patrik och Emelie. Har för mig att jag då tyckte det var ok, men att servicen sög. Idag var det absolut bättre service men maten var fortfarande "bara" ok. Jag åt en pizza, vilket jag minns att Ronny tipsade om då. Tyckte det var en ganska fräsch pizza, men inget jag lär åka över älven efter fler gånger. 
Jag och mamma begav oss sedan längre bort på Eriksberg för att hälsa på hemma hos hennes kusin Ingrid. Hon hade verkligen ett jätte-läge med utsikt över så gott som hela Göteborg från hamninloppet typ. Riktigt fin utsikt!! Där blev vi sittandes i omkring två timmar, pratandes om släkten och annat samt snaskandes på varsitt enormt wienerbröd samt en mousse-dessert. 
Inne i stan mötte mamsen och jag upp de övriga tre på Wärdshuset Tullen där vi tog varsin dricka. Jag drog mig sedan hemåt medan de övriga fyra tog sig till husbilen som pappa, Micke och Jessica hade flyttat till en ställplats ett stenkast från Ullevi. Där hade hon utsikt över Ullevi (men inte över Rammstein) och hörde i princip hela konserten. Micke var helt lyrisk vid hemkomst, själv låg jag och sov och var väl inte helt förtjust i att höra allt det fantastiska han hade varit med om. :)