Intervju
(null)
Ok, first Off ser jag ju hemsk ut på bilden men det kan ju å andra sidan bero på att jag var uppe tidigt för att vara ledig och dessutom på väg till en gruppintervju. Just gruppintervju kan jag tycka är svårt av den enkla anledningen att när jag tidigare gjort det (två gånger för Liseberg) så har jag inte gått vidare. Själv har jag nog antagit att det berott på att jag tagit en lite mer bakadragen roll och därav inte tagit så mycket plats. 
Intervjun gäller ett "kassa-jobb" på Västtrafik med anställning av ISS. Det var alltså på ISS intervjun hölls och idag var vi bara tre personer, tre tjejer och vad jag förstod var det här sista gruppintervjun de hade av totalt tre stycken. intervjun i sig var ganska "enkel" - vi berättade om oss själva och sen hade vi en gruppövning där vi skulle svara på olika frågor med hjälp av en siffra. En utav de två som höll i intervjun läste olika påståenden varpå vi skulle hålla upp en siffra (1-4) på hur mycket vi höll med. "Betygsättningen" i sig var inga problem men när man i samband med det skulle sätta ord på hur man menade... I stundens hetta kan jag tycka att det är svårt att sätta ord på exakt hur jag tänker när jag väljer och jag kände att jag stakade mig när jag fick svara först på en fråga eftersom jag nästan glömt hur frågeställningen löd. 

Efter det hade vi varsin enskild intervju på typ fem minuter, men det var mest de sista "detaljerna"; hur kändes det, är det något mer du vill tillägga om dig själv som du inte ville berätta inför de andra, när kan du börja arbeta... den enda "special-frågan" var vem på dagens intervju som jag hade anställt om jag inte fick välja mig själv. Mitt svar blev Ester som var tjejen jag kom samtidigt som. Hon verkar som en trevlig, gullig tjej med driv (bollade runt tre olika tjänster tror jag). På vägen ut samtalade vi litegrann, Ester och jag och hon hade tydligen sagt mig... Kändes väldigt uppmuntrande att höra och gjorde absolut det hela kändes lite bättre - iallafall en som tycker att jag funkat bra! :)