Halmstad, fortsättning
Måndagen var definitivt inte vädret med oss. Det var grått hela dagen med regnskurar som kom och gick. 
En plan vi haft var att åka ut till Tylösand och njuta av en promenad i det vackra vädret, istället höll vi oss inne i de centrala delarna av stan där vi kikade in i lite butiker. Blev "bara" shoppat två skrivböcker till mig på Akademibokhandeln. 
Vi chillade även på en del barer, främst Lion Bar som Micke gladeligen besöker i de städer som har en. Lite lagom "sunkigt" för hans del! 
Dock som Micke sa - skönt bara med lite miljöombyte även om jag blev besviken över att vi inte fick mer gjort! 

Måndags-lunchen intogs på Yoss, som låg ner mot Norre Port. Micke tog biffar med mos och gräddsås, jag tog en pasta med lax och purjolölssås. Väldigt bra rätt för min del, Micke fick dock salta på lite.
Middag åts på Texas Longhorn. Micke var glad bara över att man kunde boka bord, vilket han påstår inte går i Göteborg.
Maten var grym - jag åt lamm och Micke åt ryggbiff. Riktigt gott kött! Tog även varsin god drink samt tillbehör i form av pommes, bakpotatis och mac and cheese. Absolut värt de extra kronorna!
Tisdagslunch åts ganska tidigt på Restaurang Norre Port. Vårt tåg gick tillbaka till Göteborg 13:20, så jag ville väldigt gärna hinna käka innan vi klev på. Vi valde bägge två en torsk med potatis och äggsås. Äggsåsen var väldigt bra, i övrigt helt ok. Måndags-lunchen var klart bättre! 

Hotellet då? Scandic Hallandia. Ett absolut vettigt hotell, lite hemma-känsla men ändå det där bkrtskämda att slippa lösa frukost, slippa städa och så vidare. Även väldigt trevlig personal och bra frukost i lagom mängd. 

Halmstad-vyer:



Texas Longhorn:




Luncherna: