Middag hos svärmor
Efter en del prat tog vi oss i kragen och slog en signal till Mickes mamma och stämde träff. Vi säger det nästan varenda jul att det hade vart kul att ses lite oftare än enbart då - särskilt med tanke på att hon och Stefan bor precis nedanför backen. Jag har även varit på Micke en del och tyckt att "ska vi inte gå och knacka på nu när vi ändå är på väg hem, det ligger ju ändå på vägen?". Mickes svar har alltid varit "Neeeej, vi tar det en annan dag!", han har alltid tyckt det känts bättre att bestämma sådant i förväg istället för att bara dyka upp. 
Lunch serverades vid 13 - en köttgryta med potatis. Riktigt gott, även om jag inte förstår hur man seriöst ORKAR laga mat i den här värmen! Mat behöver man ju ha i sig visserligen men det här med att stå vid spisen... 
Efter maten passade vi på att ta en kik på resan som Carina bokar i höst - hon har nämligen bjudit med oss ungar till Gran Canaria över sin sextioårsdag i slutet på oktober. Inte mig emot - jag älskar Kanarieöarna så jag är heltaggad! Hotellet verkade riktigt fräsigt, Riu Papayas heter det. Så ja - i slutet på oktober drar vi iväg en veckas all inclusive!

(null)

Efter att ha avslutat lunchen började Micke känna sig redo att dra vidare. Vi gick ned till Pitchers som slagit upp sina portar i det som tidigare var Cajsa Wargs lokaler. Dom har inte haft öppet särskilt länge men jag ville ändå undersöka, se om det var något att ha. Micke gick med på det i och med att jag lovade att stå för hans öl, och att vi skulle stanna för endast EN öl. Så blev det alltså. Får ändå säga att det är väldigt fräscht - känns mycket ljusare. Större är det ju också med tanke på att dom öppnat upp och slått ut en del väggar. Lite dyrare än de ställen vi brukar gå till rent dryckesmässigt men absolut värt att gå tillbaka för att testa käket. 
Nu ska vi bara försöka klura ut vad vi ska käka till kvällsmat...! 

(null)