Dagens suck...!
Ja, det får jag väl säga...! Vi hörde av oss till Ving via sms igår kväll då vi inte har med Mickes jobbtelefon, vilken han hade angett vid bokningen av resan. En utav Vings värdar meddelade det redan i måndags när vi befann oss på bussen från flyget att har ni inte med er den telefonen eller har bytt nummer eller liknande är det bra om vi meddelar dem då information om hemresa och liknande meddelas/påminns via sms.
Samtidigt som vi meddelade att vi hade annat nummer passade vi på att fråga om den bokade turen vi har på lördag. Micke pratade om det redan innan vi åkte från Sverige att han bokat en heldag på grann-ön Teneriffa. Jag VET att jag frågade honom redan då (i och med att vi satt och kollade på en karta över Kanarieöarna) om det verkligen var Teneriffa i och med att det kändes mer logiskt att åka över till Lanzarote som ligger mycket närmare Fuerteventura. Men nej - efter ett par sekunders funderande kom han fram till att det är Teneriffa turen går till. Varför skulle han blanda ihop två öar - särskilt när han redan varit på en utav dom.
Svaret vi fick nu från Ving var att det ligger en bokning till Lanzarote - inte Teneriffa. Micke är dock fortfarande bombis på att han fyllt i Teneriffa i och med att det är där han varit tidigare. Han ska även ha kollat upp vart det var vi skulle gå iland redan innan vi åkte från Sverige och då konstaterat att det var en vik på Teneriffa vi skulle gå iland på - vilket enligt Micke tyder på att det blivit ändrat av Ving somehow.
Oavsett vad som var bokat från början så ska det bli trevligt med en liten utflykt på lördag! Bussen ska tydligen plocka upp oss precis utanför hotellet, så det känns ju bra. Nu dock ut en sväng på stan, börjar väl dra ihop sig till middag.