Spruta 2
Dags för andra sprutan alltså! Likt sist var det lite fjärilar i magen, men inga negativa tankar den här gången. Nu har jag ju redan gjort det här en gång - jag vet vart jag ska, jag vet hur det går till. Jag hoppades bara på att jag inte skulle få några större problem efteråt. Och att jag skulle få en lika bra sköterska som sist, som var väldigt lugn och bra på att sticka. Kändes knappt alls!

Det hela gick väldigt snabbt idag, det var bara att kliva rätt in i entrén, presentera mig och visa körkort. Den enda följdfrågan jag fick var om jag blivit gravid sen sist, vilket jag inte blivit. Sedan var det bara att kliva rätt in i princip. Sköterskan som hade hand om min besprutning var väldigt trevlig och löste sprutan väldigt bra. Ett snabbt stick som knappt kändes, in med det hela och sen var det över. Hela proceduren klar på typ tio minuter. Hade vi inte suttit och pratat en stund innan och efter hade det säkerligen gått på fem. 
Efteråt satt jag i väntrummet lite längre än den där kvarten, några förskrämda hjärnspöken fick för sig att det kändes lite extra där hon stuckit men det var nog mest för att jag hade fokuset på just att jag har blivit stucken