Totaly grown...
Idag var det dags att göra "något nytt" för att vara oss ungdomar! Vi hade bestämt oss för att ge oss ut på en liten båttur i Bangkoks kanaler! Vi gjorde en liknande tur näsr familjen var i Thailand för två år sedan - då gjorde vi det dock i Ayutthaya. I år pratade vi om det redan i Ayutthaya men kom fram till att det hade varit roligare att ta det i Bangkok den här vändan. Det bev lite brunchigt när vi kom fram till där vi skulle åka ifrån - tror det hette Jacks. Micke hade inte käkat något och i och med att turen skulle ta 1,5-2 timmar så kändes det som att det kunde vara gött att fylla magen först.
Turen var tänkt att börja med 45 minuter för att sedan ta ett stopp vid ett tempel eller liknande för att sedan avsluta med 45 minuter tillbaka till piren. Efter lite mer än en timma frågade Tan vår chaufför vart det där templet vi skulle besöka befann sig någonstans. Det visade sig att han hade missat bort det - men å andra sidan hade vi varit inne på lite mindre ställen och fått se det mer... "vanliga" Bangkok. Ganska häftigt att se!
Det blev dock ett snabbt stopp vid ett tempel - vi var aldrig inne i det dock. Det blev toapaus och glass istället innan vi åkte de sista ~10 minuter tillbaka till piren.
Vi tog en paus på hotellet och slappade inför kvällens plan: Karaokee. Vi hade tänkt oss att en timme skulle räcka men det blev två... Kul var det, även om jag inte kan påstå att jag är någon vidare sångerska. Micke fick dock bra recensioner i vanlig ordning!
Det hela sker dock inte i större lokaler inför publik vilket det gör hemma i Göteborg, här bokar man istället ett rum där man har en liten tv, två mikrofoner och en typ dator där man väljer ut vilken/vilka sånger man vill köra. Det finns även en meny för den som är hungrik eller vill ha snacks samt en drinkmeny. Anyway; trevligt var det!