Torsdags-Päron
Ja, nu har päronen varit på besök med husbilen i två nätter. De har huserat nere vid Klippans färjeläge där jag mötte dem redan igår. Vi hade då en idé om att åka över till Eriksberg och käka lunch, men vi kom aldrig över... Det visade sig nämligen att en person hade synts till i vattnet, varpå räddningstjänsten i alla dess skepnader dök upp och började stänga av. Vi tänkte således om och promenerade bort till Chapmans Torg där vi käkade på Cyrano. Jag och mamsen tog en lax till lunch, papsen och syrran varsin pizza. Helt ok mat och personal som pratade knapphändig svenska. Men ja, vi fick vad vi önskade i slutändan. 
Efter lite smärra inköp på saluhallen mittemot systemet så gick vi ner till husbilen och funderade över vad vi skulle hitta på innan quizen på Pitchers. Ett förslag som snabbt mottogs var en tur med Paddan. Det var verkligen väder för det, så vi passade på! Kanske inte världens roligaste guide dagen till ära, men ändå ett ok nöje. 
På Pitcher's åt vi middag och deltog sedan på quizen, där vi landade på 24 poäng och en delad förstaplats. Efter utslagsfråga blev det en andraplats. Hade vi lyssnat på mamsen och Micke angående hundars dräktighet så hade vi fått en poäng till och vunnit. Trevligt var det iallafall, och la familia tyckte det var ett väldigt bra quiz!