Julkonsert
I Johannebergskyrkan höll Chalmers-körerna sin julshow, vilken iallafall jag funderat på att se de senaste åren. Det har dock aldrig blivit av, men nu blev det således äntligen dags! Micke och jag frågade även päronen om de var sugna på att haka på. Pappa sa ja, mamsen kunde dock inte pga ett kommande läkarbesök. Efter lite om och men blev det att Jessica hakade på istället. Vi möttes vid kyrkan en halvtimme innan konserten skulle starta för att få vettiga platser. 
Själva konserten pågick i ungefär två timmar och de sjunger ju väldans bra! Väldigt stämningsfullt. Dock är det ju inte många låtar jag kände igen... Kändes även som att det var många omorganisationer eller vad man ska kalla det. Det sjöngs två låtar, sen försvann en massa folk för att låta exempelvis kvinnokören framföra en låt själva, sen kom ett par sångare tillbaka medan några kvinnor försvann varpå de sjöng en eller två låtar, sen kom allihop in igen för två låtar, därefter försvann alla kvinnor o.s.v. Lite muppig i min värld men jaja...
Mot slutet hade de även ett luciatåg - några av dem som då gått ut i kulisserna kom in iklädda de vita dräkterna med tillhörande levande ljus. Väldigt fint! 
Efter konserten åkte vi mot Majorna för en middag. Vi hamnade på Evergreen för lite kina/thai. De är ju helt ok - inte "äkta vara" men ändå gott.