TCC 2023
Välkommen till den hetaste kursen i stan! Tan's Cooking Class på *adress*! Vi ser fram emot att få lära dig laga wok-tastisk thailändsk mat från vår egen matguru, Tan. Så se till att vara där kl. 12.00 på lördag, för en kulinarisk resa som är hetare än en chili och roligare än en elefant på en fruktmarknad!

Så löd inbjudan i veckan till årets första traditionella tillställning i Borås! Hemma hos brorsan skulle det alltså lagas thai-mat (väl "tajmat" tyckte farsan).
Jag och Mamsen blev lottade att laga ihop, Micke körde med Jessica, Diddi fick köra med Victor, Papsen ihop med Emelie samt Stanek ihop med Tan.
Jag började ganska omgående hacka chili och vitlök medan mamma fick hjälp att fritera fläsket i våran rätt. Det skulle sedan skäras upp och blandas med chili, broccoli samt en sås på vitlök, ostronsås, bönsås, maggiesås och socker. Kändes väldigt enkelt att tillaga, men blev väldigt gott!
Utöver detta blev det nudlar med kyckling, biffsallad, en kycklinggryta samt ytterligare en fläskrätt. Till bords fick vi även ytterligare en gäst - grannen Erik som var väldigt trevlig.