Vecka 31
Fredag
Vi började dagen vid Tower Bridge, vilken ju trots allt är rätt häftig...! 
Dagens lunch intogs ett stenkast därifrån i Sky Garden där vi även hade ytterst god utsikt över London! Ljudvolymen var sisådär, men maten var bra. 
 
Lördag 
Vi bestämde oss för att besöka British Museum då det skulle regna... Solen sken dock som aldrig förr medan vi och en heeel del andra trängdes inne på den egyptiska avdelningen där man bl.a. Cleopatras sarkofag ovan. 
 
Söndag 
        Warner Bros Studios Harry Potter Tour. Do I need to say more?  
Det var kort sagt matreal från filminspelningarna, allt från olika rum till kläder och maskerna skådisarna hade som spelade Gringotts svartalfer. Mäktigast var nog ändock slottet som de gjort en "miniatyr" av - eller Bigature som de kallade det i Lord of the Rings-inspelningarna.  
 
Måndag 
Vi shoppade loss på Oxford Street, vilket innebar en ordentlig promenad får man väl säga... På vägen gjorde vi stopp på iallafall två pubar. Den här kronan och mosaik-taket fanns på den sista vi besökte - ska ärligt säga att jag inte minns vad stället heter, men tjusigt var det iallafall! 
 
Tisdag 
  Battersea Power Station var ett mål för papsen, då platsen syns på en utav Pink Floyds skivomslag. När vi stod på utsidan reagerade vi på att flertalet flygplan for förbi med någon minuts mellanrum på relativt låg höjd. Inte riktigt den nivån man är van att se planen på! 
 
Onsdag 
Klart man måste åka med en röd dubeldäckare när man är i London - särskilt när den gick precis där vi åt lunch för att sedan stanna precis utanför Harrods, vilket jag ändå kände kunde vara lite häftigt att uppleva!
 
Torsdag 
Papsen på tunnelbanan på väg till Heathrow inför hemgång! Äntligen säger jag bara! Har faktiskt längtat hem litegrann - trivs inte superbra i London får jag säga... Häftiga upplevelser, men staden i sig - nja!