Hem!
Ja, då var den här resan över! Det känns som att man varit borta i en evighet, så det ska bli skönt att få återgå till det egna hemmet och vardagen. Dagen var därav väldigt enkel - frukost vid halv nio på hotellet, utcheckning vid 11. Därifrån blev det ungefär en timmes resa med tunnelbanan till Heathrow där vi checkade in och började leta lounge. Det visade sig finnas två vi kunde nyttja, men vi fick inte möjligheten till någon av dem då det var fullt i bägge. Man kunde ställa sig i en virtuell kö, vi checkade in oss i den första men beslöt oss för att käka på annat håll istället. Spuntino landade vi på där jag åt en trevlig Swiss Cheese Burger. Papsen och Percy tog sedan en sväng runt butikerna medan jag och mamma passade väskorna. 
16:10 skulle flyget gå hem, vi fick kliva ombord och blev sedan sittande i ungefär en halvtimma då man hade problem med någon stol som inte gick att fälla upp helt och hållet. Det löste man dock genom att man kunde flytta på personen som satt i det sätet innan reparatören anlände så vi kunde komma iväg. 
 

Spontana känslan är att det har varit en bra resa med trevliga aktiviteter. Höjdpunkten var ändå Warner Bros Studios - Harry Potter Tours och slottet Hogwarts! 
London i sig dock är inte riktigt min typ av stad. Det är häftigt att ha upplevt stan och dess attraktioner, så som Tower Bridge, Sky Garden, Oxford Street och British Museum. Dock var väl rummen sisådär med hårda, rangliga sängar, hotellbarens personal var lite speciell och seg, frukosten var förvisso English Breakfast men det är inte mycket där som jag är så förtjust i. 
Maten i England är ju även ganska smaklös (med undantag den indiska), det har varit väldigt mycket folk på många utav ställena vi har varit på vilket gjort det varmt och svettigt och högljutt. Toaletterna överlag suger ju även, det har varit trångt med dörrar som nästan slår i toaletterna när man öppnar dem då de såklart öppnar inåt... Närapå så att man får backa in och ställa sig toaletten för att få igen dörren. Även svårspolat på sina ställen - kommer knappt något vatten när man trycker in knapparna. Som sagt mycket som gör att jag inte är så förtjust i stan/landet. 
Dock tacksam för resan, då det har varit välbehövligt att komma bort en period! 

Rummet på President Hotel


På tunnelbanan 

På tunnelbanan 

Lunch på Heathrow 

Lunch på Heathrow 

Landning på Landvetter