Grattis Ronny!
Idag var vi på 60-års kalas på Golden Days. Var ett bra tag sedan jag var där, det var ju Mickes och hans kusin Leos (Andreas) gamla quiz-ställe. 
Vi var ett litet gäng; förutom Ronny och Monica var det två av Ronnys närmsta/längsta vänner med respektive, Stefan (Carina var tyvärr sjuk), Monicas son Kim samt hennes syster, Emelie och Patrik samt Micke och jag. När alla var på plats beställde vi mat, jag satsade på en Plankstek som var riktigt god. Blev även lite skådespel vid bordet då bland annat Micke valde en flamberad pepparstek som flamberades och avslutades vid bordet. En del av oss valde även kaffe samt efterrätt - jag åt en riktigt god äppelpaj. 
Någon gång strax efter huvudrätten öppnade Ronny presenter med hjälp av Patrik. Han fick bland annat en vetekudde, en orkidé och en upplevelse i bänkraderna framför Rolandz (om jag inte minns fel) i höst. Av Micke, Patrik, Emelie och mig fick han en fyraliters Famous Grouse. Han har en gammal flaska ståendes hemma som han, enligt Micke, fick när han fyllde 50. Den var iallafall väldigt populär och nu tyckte vi allt att den var dags att bytas ut mot en ny, fräsch. 
Vi ungdomar gav upp kvällen ganska tidigt, jag och Micke lämnade runt halv nio, strax efter Emelie och Patrik.

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)