Tursamme Mr Lee
Idag har vi haft lite uthämtningar, Micke och jag. Vi började med ett besök på polisen där vi hämtade ut Mickes förlovningsring. Den har varit på rymmen alltför länge; hur vi än letat hemma så har vi inte hittat den. Trodde först han tappat den i soffan eller liknande men den har helt enkelt inte funnits någonstans...! Tillslut anmälde han den försvunnen för att kunna få ut på försäkringen om inte annat. Tog ~två veckor så fick han hem ett brev: "Vi har hittat din ring. Slät med gravyr ’Elina’ samt datum". Hakan damp i backen på Micke. Inte trodde han att den skulle komma fram - han hade helt ställt in sig på att få skaffa en ny. Så det var ju lite kul! Och visst var det den. Lite naggad i ena kanten men i övrigt hel och ren! 

(null)

Därifrån gick vi till kinesiska Mr Lee (ligger på en sidogata till Odinsplatsen) för en lunch. Buffé hade dom fram till 15 och just då spelade det nog ingen roll alls vad de hade serverat - lunch behövde vi ändå. Det såg dock ut att ha stått ett tag. Jag högg in på två rätter, en kyckling och en biff, smakade sådär...! Tog dock en andra vända men valde då nudlarna som de två arbetarna hade varit gulliga nog att tillaga då det var slut när vi kom. Till det nöp jag en bit kyckling samt en friterad kyckling med currysås till. Nudlarna var väl ok men kycklingarna tycktes ha legat ett bra tag! Den stekta var torr och den friterade ska vi inte ens prata om...! Inte ALLS min grej! Om dom mot förmodan har sån tur att jag återvänder blir det definitivt ingen buffé iallafall!! 
Därifrån åkte vi tillbaka mot Majorna där vi stannade till på Baloos livs för uthämtning av paket till Micke. Eller snarare brev innehållande ett rykande hett körkort! 😄 Whoop Whoop på den!