Brewdog
Så slog vi till på en liten date night! Det har inte blivit lika frekvent i år, då vi inte haft det uttalat att vi ska köra en dag i veckan. Det hängde lite utav ett måste över det där, samt att vi bägge kände att det blev väldigt mycket restaurangbesök i brist på aktiviteter för två. Det finns säkerligen mycket att göra för två, men det upplevdes från bägge håll som att det är lite svårare att hitta/komma på. Därav blev det väldigt mycket Jaja, vi tar väl en restaurang idag med...
Idag föreslog iallafall jag BrewDog, nära Esperantoplatsen. Det låg mer eller mindre granne med ett av Mickes och Andreas favorithak Kungsbaren. Det kändes som en bra kombo mellan enkelt och rustikt, men även fräscht och hemtrevligt. Vi upptäckte att även hundar är välkomna och att det fanns en uppställd mat/dryckesstation för hundar i ett av rummen man passerade på väg till toaletten.  
Först och främst serverar de burgare och wings, även med en del veganska alternativ. Bör tilläggas att de även har en 2-4-1 Vegan Mondays på alla veganska huvudrätter under just måndagar. Utöver det många special-öl, vilket Micke uppskattade. Jag själv upplevde maten som bra, det är inget ställe jag kommer galoppera tillbaka till men det känns lite som ett ställe för Micke som sagt, att bra sitta och ta en öl på. SKulle man bli hungrig så kan man ju ta sig en burgare utan att sörga.