Avslutningsfest...
Avslutning för Lokalförvaltningen.
Vi blir ju ny förvaltning efter nyår (Stadsfastighetsförvaltningen), vilket man tyckte att vi skulle "fira" med en gemensam avslutningslunch. 
Post Hotell körde vi på, där det hela började med en timmas mingel. Blev väl som så att jag, Jerry, David, Lisa och Maria ställde oss en bit in i lokalen där det inte var lika mycket folk och lät dem komma till oss. Vilket var en fungerande teknik kändes det som! 
Sittplatser fick man inte välja själva dock - där fick man välja varsin lapp och sedan sätta sig vid det bord vars nummer stod på lappen. Jag hamnade dessvärre inte vid samma bord som någon av mina kollegor, dock Gun som är larm-administratör. Larmavdelningen ligger väldigt nära kundmottagningen och vi äter ofta lunch ihop, så henne har man iallafall koll på! 
7 andra runt bordet hade jag aldrig sett förr, men de presenterade sig och verkar ha kommit från lite olika avdelningar. Två var på projektavdelningen, två minns jag inte men de kom från samma avdelning, en var VVS-kille och en höll på med markskötsel. Känns som att jag borde ha koll på de två sistnämnda, men det ringde ingen klocka. 


Lunchen som serverades var quinoa med portobellosvamp och picklad gurka. Vid mitt bord fick man dock "vanliga" champinjoner som var skivade och stekta. Kan inte direkt påstå att det var varken mättande eller särskilt gott. Många valde dock att lämna delar av maten och somliga undrade om detta var förrätten då det var såpass lätt-ätet. Så var dock inte fallet. 
Efter lunchen fick vi även underhållning i form av Ann Westin som fick igång en hel del skratt, följt av Ebbot Lundberg som drog av ett par låtar. 
När det väl var dags att runda av valde jag, Jerry, David och Maria från kundmottagningen samt administratörerna Linda, Lisa och Anja vidare till Raddison Blue där vi slog oss ner inne i restaurang-delen. MAAAAT!! tjöt vi alla sju varpå det beställdes in burgare till fem samt två ceasarsallader. Känns som att det var längesen man åt såpass god mat... Framåt 21 gav jag upp, jag var innerligt trött och kände att nu måste jag verkligen hem och sova. Mycket trevlig eftermiddag dock, och väldigt kul att få umgås lite privat med gänget från jobbet.