Enkelt ”kalas”

I år kör vi ganska enkla "kalas", Micke och jag. Tidigare år har vi kört gemensamt och bjudit in släkt och vänner, men då vi bägge har en tuff månad ekonomiskt valde vi att hoppa allt firande. Min familj ville ändå gärna fira, så vi sa att då kör vi light-firande i kombination med poker i Borås vilket papsen letat daum till ett tag. I samband med detta blev det presentutdelning! Jag fick bland annat en superfin serveringsskål med tillhörande salladsbestick av brorsan, en bok med Alan Lee’s LOTR-sketcher (med tillhörande info) av Jessica och ett par örhängen av päronen. Och jo, Micke hade även införskaffat en dosa till tv’n samt ett abonnemang på Disney+, så nu har vi litegrann att roa oss med framöver! ;)
Poker som sagt, vilket sket sig för mig i vanlig ordning. Vi spelar dock inte om några enorma summor - 100 spänn per inköp, vilka var två till antalet för min del. Micke tror jag höll sig flytande. Middagen blev även den ganska enkel, pizza från Pinocchios inne i stan. Helt ok pizza in min mening - inte det bästa jag ätit, men inte heller det sämsta. Födelsedagsfikat kan man väl säga att Jessica bjöd på, hon går en utbildning nu där de bakar en hel del. Lagom till helgen hade hon fått möjligheten att få med sig en del fikabröd hem vilka vi avnjöt framåt kvällen.

 

 
Idag var det dock återigen dags för Riksquizen, dess andra deltävling. Swedish Chefs var nu fulltaliga, vilket ledde dem till en vinst på om det var 14 poäng. Vi damer körde stolpe ut på ett par frågor och jag ska i ärighetens namn säga att jag inte har den blekaste om hur vi landade i andra halvan av kvällens quiz... Bra gick det inte iallafall, och som sagt stolpe ut på ett par frågor där rätt svar nämndes men blev nedröstat. Anyway, alltid trevligt att komma ut och roa sig lite!