Sista dagen i solen!
Sista heldagen på Gran Canaria började med en stund i en solstol för min del med en ny bok, en Fan Brown-bok som jag inte läst än. Micke var fruktansvärt trött och låg kvar på rummet och sov. Han övertalades dock att kommande för ett dopp i poolen där jag ville ha lite sällskap. Efter doppet bytte vi om och tänkte ge oss ut till ett köpcentra som skulle ligga alldeles bakom hotellet. Vi lyckades inte ta oss fram den vägen jag trodde man skulle gå och eftersom det närmade sig lunch gick vi tillbaka till hotellet och tog en dricka istället. 
Lunchen åt vi ihop med Carina och Stefan, tror inte någon av oss var särskilt hungriga så det blev inte mycket plockat från buffén. Vi promenerade bort till närmsta minigolfbana som låg alldeles vid Kasbah köpcentrum och tog oss en match. Stefan vann med typ 7 poäng över Micke medan jag och Carina landade på exakt samma. Stefan och Carina valde att haka på till Irish Tavern där de tog varsin öl innan de promenerade tillbaka till hotellet. Micke satt kvar och jag tog en sväng för att hitta ett annat köpcentra som skulle ligga alldeles i närheten. Det fanns en del lite intressanta butiker men hittade inget annat än två T-shirtar åt Micke. 
Middagen åt vi också på hotellet, sen åkte vi bort till Oul Irish Tavern, vilken Carina och Stefan kärat ner sig i. Trubaduren var på plats även idag och spelade sina visor. Jag tröttnade dock wfter någon timme, orkar liksom inte med när det spelas i ett och med sådan volym att man inte kan prata ordentligt med varandra. Eller tänka. Och så blev det varmt. Utöver det var det trevligt! Jag och Micke åkte dock tillbaka till hotellet och rundade av med varsin dricka där. Imorgon bär det dock av hemåt, tråkigt nog! Själv hade jag kunnat stanna en vecka till. Eller två. 

(null)

(null)

(null)