Vecka 13
Fredag
VP-dag på Elite Park Avenue med efterföljande AW. Grymt trevlig kväll med bästa jobb-gänget där vi körde både Quiz och pilkastning. 

Lördag 
Teatern Skymningsflickor på Esperantoplatsen. Trevlig teater, väldigt intimt, god mat innan och god dryck både innan och efter. 

Söndag 
Idag körde vi lite söndagsmiddag på Evergreen. Jag var lite grinig efter gårdagens avslut på Sejdeln, där Micke blev rätt så skakig efter sista ölen. Vet inte riktigt vad det beror på att han får skakningar, om det är ölen - själv menar han oftast på att det beror på stress. 

Måndag

Kalas-middag på Gyllene Prag för Mickes pappa Ronny. Grym Schnitzel i vanlig ordning samt trevligt sällskap. 

Tisdag
Utanför fönstret på jobbet byggs hus och ja - vissa delar går väldans fort! Nu håller de på att sätta upp fasaden och det uppsatta, röda är på andra våningen. Kanske inte klara denna veckan, men säkerligen nästa! 

Onsdag 
Dragit igång Hello Fresh igen och i ett mail inför denna veckan stod det: 
Hej Elina,
På grund av en förväxling i produktionen så saknas tyvärr förskuren spetskål som du behöver för att laga recept Sydostasiatiskt fläskkött i din kasse. Vi ber så mycket om ursäkt! Som plåster på såren har vi satt in 25 kr krediter på ditt HelloFresh-konto. 
Trots det fanns där en spetskål när jag öppnade påsen! Ja, ja, då har vi en dunderklump att hitta på något ytterligare med...