Vecka 39
Fredag
Shuffleboard med jobbet - årets Kick Off! Jag brukar inte vara så förtjust i det, men det här gick ändå rätt bra! Var inte så tråkigt som jag mindes det - kändes som att det var ett bra flow. Jag körde ihop med vaktmästaren Belindo, främst emot Susanne och Rawda. På bild syns dock Linda och Maria som ingår i min arbetsgrupp. 

Lördag

Kalas hos faster Eva med många släktingar. Vilket är kul - det är många därifrån som vi sällan träffar! Nu var det dock vissa vi träffade relativt nyss, på kusin Rikards 30-årskalas

Måndag 

Jerry är tillbaka på sin plats igen – den som vi försökt pimpa så under hans frånvaro! Han blev ändå glad, tack och lov! Vi har nämligen en kollega som sått ett litet frö om att Jerry inte skulle uppskatta det hela, så det var ändå skönt att han tog det på rätt sätt. Till och med så att han själv bad mig ta en bild på honom vid hans nya, rosa arbetsplats!

Tisdag
Jag fyller ååååår! Och ja, då blir det fika på jobbet! Blev två köpe-kakor, en morotskake-längd och en Snoddas/Kärleksmums-längd från 7-Eleven. Snoddasen var sådär i mitt tycke, men morotskakan var väldigt god!

Onsdag
Idag kom presenten från kollegorna – en julkalender med Harry Potter-tema! Den hade inte hunnit anlända till gårdagen, så då fick jag ett hemmasnickrat kort (det som sticker upp från kalendern) med en bild på mig själv samt info om att julkalendern var på väg.