Kick off
Första Kick off'en för min del med Serviceavdelningen på Lokalförvaltningen! Efter en halvdags jobb tog jag, David och Linda oss in till stan för lunch med kollegorna på Giardino Bistro som ligger vägg i vägg med Stadsmuseet. Bra käk, men lite fancy pancy. Vi delades där även in i fyra lag om 5-6 personer i varje. Jag blev efter en del om och men lagkapten för mitt lag som döpte sig till Girl Power. 
Det hela gick sedan ut på att vi skulle utföra lite olika uppgifter i innerstaden. I appen fick man nänligen upp en karta med olika kartnålar. Man skulle ta sig till dessa kartnålar i vilken ordning man kände passade. Vid varje kartnål dök det upp mellan tre och fem kategorier där man antingen skulle svara på ett par quiz-frågor alternativt ta ett foto/film på något vis. Man skulle bland annat fota en egenkomponerad flagga, en lagbild med bästa/löjligaste segergesterna, en synvilla/optisk illusion samt filma en säkerhetsgenomgång på ett flygplan på 20 sekunder, där vissa klassiska delar skulle nämnas så som nödutgångar, säkerhetsbälte och syrgasmasker. 
Väldigt roligt faktiskt, även om vårt lag hamnade näst sist (Team Cheferna var de enda vi slog). 
Vi hade ungefär en och en halv timme på oss innan vi hade återsamling på Roscaféet inne i Trädgårdsföreningen, där det bjöds på kaffe och morotskaka. Får säga att det var en mycket trevlig kickoff! 
Efter fikan begav sig David, Linda, Lisa och jag till John Scotts i Brunnsparken för en AW. Även semesterfiraren Jerry anslöt och ja, där blev vi sittande ett bra tag. Skönt och avslappnande att kunna sitta ned och bara snacka om allt och inget utan att ha i bakhuvudet att man snart ska tillbaka till jobb. Själv rundade jag av vid kvart i åtta ungefär och tog bussen hem. Blev ganska tidigt, även om jag inte är särskilt van vid att dricka cider såhär mitt i veckan! ;)