Håkan fyller år
Mycket kalasande i veckan - idag var det dags för Håkan att ha en trevlig liten sammankomst hemma hos sig i Borås! I och med att Micke var på jobbet fram till 15ish fick jag äran att shoppa present. Han brukar vanligtvis få en flaska vin ("sen gammalt" från mina föräldrar) men jag och Micke kände att det var dags att gå outside the box litegrann med tanke på att han får vin från både päronen och VicTan. Valet föll på en choklad-likör, Mozart, som såg trevlig ut. 
Micke väntade redan inne i stan när jag var på väg. Han skulle köpt sig en ny kortärmad skjorta eller T-shirt som var fräsch nog att ha på kalas, men fastnade på en pub istället. Inhandlingen fick således ske i Borås istället, vilket stressade mig en del. Reseplaneringen var ju gjord som så att vi skulle ta oss direkt från stationen hem till Håkan och Eva. Nu blev det som sagt stopp på dressman först, vilket fuckade upp min plan heeeelt och hållet! Fram kom vi iallafall, omkring tio minuter efter sagd tid. 
Festmåltiden skulle man kunna kalla för tårta på tårta, då vi efter fördrink serverades en smörgåstårta följt av marsipan/prinsesstårta. En riktig klassiker när Håkan fyller år! Inte mig emot - älskar smörgåstårta precis som far min (och farbror obviously). Kvart i nio fick vi skjuts ner till stationen av Victor, dags för hemgång! Micke jobbar ju imorgon så det kan vara gött att få komma hem i någorlunda tid. 

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)