Vecka 34
Fredag
Alltså HUR gick det här till!? Det trodde vi verkligen inte skulle hända - att vi fick en placering! Och inte vilken placering som helst - förstaplatsen dessutom! 
Dagens Quiz var inriktat på Rap/hip hop, vilket inte var riktigt vår grej. Kändes stundtals som att vi skulle lämna quizet helt utan poäng - ÄNDÅ fick vi hela 28 och därmed ovanstående presentkort!
 
Lördag 
Hämtade ut ett paket från en PostNord postbox. Tursamt nog var innehållet litet så det hade inte tagit skada. Har redan fått ut en ny, så det hade varit lite surt att begära ut ytterligare en... 
 
Söndag 
Det var längesen vi åt på Pizza Hut. Kan vi inte käka lunch där idag? undrade Micke. 
Han som aldrig äter lunch - då får man passa på att tacka ja! Lite halvsen lunch, men ändå inom ramen, gjorde att vi stod oss resten av eftermidagen/kvällen efter att ha ätit varsin medium pizza. 
 
Måndag
Jag var något förvånad när bussen mot Skogome dök upp två minuter efter att jag slagit mig ner på Hjalmar Brantingsplatsen. Ja ja, den är väl jätte-sen tänkte jag och hoppade på. Det var den dock inte insåg jag när jag kollade appen - den nya höst-tidtabellen har börjat gälla, så jag har bra mycket mindre väntetid på just Hjalmar. Och ja, såhär tomt var det på bussen när vi var ungefär halvvägs, något den aldrig varit förut när jag åkte med den...
 
Tisdag
Tydligen har vi fått ut en Convinimaskin till jobbet, där man kan köpa diverse ät- och drickbart. Självklart var Lisa, Maria och jag tvungna att gå bort och kika på utbudet! Inget shoppat den här vändan, men vi vet iallafall vart den finns! 
 
Onsdag
Micke vart sugen på att dra till Köttbullekällaren, så dit drog vi på en tidig middag. Köttbullarna var som synes stora, ok smak men lite väl finmalet för mina smaklökar. Dock kul att Micke var den som tog tag i det hela och bokade in en liten date såhär spontant! 
 
Torsdag 
Nu börjar det ta sig, dekorationen av vår kollega Jerrys skrivbord. Han är på semester och tanken är att det ska vara rätt rosa-fluffigt och prinsessigt när han kommer tillbaka, som synes! Fyra veckor har vi kvar att pimpa hans skrivbord, så lite till ska vi la kunna få till! Tänker mig bland annat lite rosa bläck/blyertspennor, en rosa ram med något roligt foto i samt något att dekorera skärmarna med....