Dagens Fråga - Personligt
Ser du dig själv som en pessimist eller en optimist? 
Pessimist. Det är iallafall lättare att dra "det kortet". Har dock blivit bättre på att inte ta ut förluster i förskott, men jag är hellre förberedd på det värsta än tvärtom. 
 
Har du nyligen gjort något du är stolt över? 
Jag blir sällan stolt över mig själv. Känner liksom att de där sakerna man gör i vardagen är... "Standardgrejer" som alla gör och inget jag på så vis blir stolt över. 
 
Vilket är det dyraste föremålet du äger? 
Vet inte om jag äger särskilt mycket egentligen... Kameran med tillbehör skulle jag misstänka. 
 
Har du någon gång upplevt något som ingen annan tror på?
Inte vad jag kan minnas! 

Föreställ dig att din favoritkaraktär hade stormat in, grabbat tag i dig och tagit med dig in i sin värld - var hade du hamnat någonstans?
Hogwarts misstänker jag. Finns många favoriter där - Remus Lupin, Sirius Black och Ginny Weasly är nog trots allt topp tre!
 
Vilket är ditt bästa sportminne? 
För egen del minns jag ett tillfälle under en hopplektion då ett av de sista skuttet satt som en smäck! Lever på det än... OCH det tillfället då jag red Creon under en dressyr-lektion - jag hade suttit på honom ganska mycket under den terminen. Vi hade hela stora manegen och skulle rida skänkelvikningar på diagonalen. Plötsligt bara hände det - Creon riktigt flöt fram i skänkelvikningen, till och med så att jag hör ridlärar-Malin än idag när framförvarande har gått ut på fyrkanstsspåret: "BRAAAA Elina, SÅ ska det se ut!!" varpå Ann-Louise vänder sig om och ser ut att tappa hakan. 
Det var definitivt en go känsla! 

Titta på sport däremot, det gör jag för sällan för att ha något specifikt minne. 

Vilken fråga skulle du ha svårt för att svara ärligt på?
För egen del har vikten alltid varit ett problem. Det är inget jag gärna svarar på, samtidigt som jag har svårt för att säga ifrån när folk ställer frågor som blir lite för personliga - inte nödvändigtvis om just vikt, utan föe personliga frågor i största allmänhet. Det blir oftast att jag svarar med någon halvsanning när det kommer till obekväma frågor så som detta ämne är för mig.
Sen har jag även svårt för att säga vad jag verkligen tycker och tänker om en person om den frågar, jag vill liksom inte såra. 
 
Vilka hobbys tycker du känns lite "nördiga"? 
Frimärkssamling känns nördigt i min värld. 
Fantasy-böcker, vilket jag själv kan älska. 

Vilket är det konstigaste gräl du hört?
Vet inte om jag hört så mycket knepiga gräl... Kan dock tycka att jag själv går igång på helt fel saker hemma ibland och börjar gräla om saker jag likaväl hade kunnat låta slide'a förbi istället för att göra en stor grej av det. 

Vad är det konstigaste du varit med om när du sovit över hos en annan person?
Har nog inte upplevt så mycket konstigt, utöver någon enstaka gång som någon pratat i sömnen. 
 
Hade du bra betyg i skolan?
Jag hade G i det mesta, något VG och ett MVG, både i nian och gymnasiet. Jag ser det alltså som bra betyg, inte dåliga, inte jättebra. 
 
Om du var tvungen att umgås med endast en person under ett helt år, vem hade du då valt?
Micke. Han må gå mig på nerverna emellanåt (typ vägra gå in och lägga sig om kvällarna och slockna på soffan). 
 
(null)