Vecka 8
Fredag
Jag och Micke blev upphämtade i Gbg för transport till Borås. Päronen och syrran hade varit i storstan och roat sig och därav uppkom förfrågan om vi ville åka med eftersom vi skulle bowla med familjen dagen därpå. Alltid tacksamt! 
Under kvällen återkom även snön som synes, snöade på rätt bra och på lördagsmorgonen vaknade vi upp till ytterligare en snö-värld den här säsongen. 
 
Lördag

Bowling med familjen. Jag har inte den blekaste aning om vad jag landade på för slutpoäng, men kul var det. Efteråt blev det go-käk på Pinchos. 
 
Söndag
I samband med att vi fick upp vår nya köksfläkt så försvann Micke kryddhyllan. Micke hittade då dessa svarta "kryddhållare" för kökslådor som nu alltså installerats! 
 
Måndag
Inringd på jobb ledde till VIP-buss ut till Lillhagsparken. Kändes verkligen som att det är omvända roller rent människo-mässigt: bussen var som synes tom på folk, däremot en heeeel del folk ut och körde bil inne i stan. Åka hemifrån 06:42 vs 08:22 gör skillnad... 
 
Onsdag
Så börjar ljuset komma tillbaka tidigare och tidigare på morgnarna. Känner mig glad varje dag när man ser de första strålarna kika fram på himmelen - här redan precis innan 7. 

Torsdag
Känns som att så länge jag får spela i lugn takt så går det bra - den här första rundan var segdragen men till min fördel. Vinst som synes. I rond två gick Micke ut hårt med snabba drag och ja... Då gick det inte lila bra.