Midsommar
Så var det midsommar igen ja! Vi hamnade hos Ågrens, där vi även tog in på "Smulanns Bed and Breakfast" för en natt. den här vändan fick vi testa nytt rum, då de har en inneboende i vårat ordinarie rum. Det ska dock bara vara för en period, så jagmisstänker att vi är tillbaka där nästa vända. Maten var dock standard; sill och potatis, köttbullar för de kräsna, samt gräddfil, gräslök och knäckebröd med ost. Jordgubbar till dessert. 
Lite märklig midsommar mot vanligt, så tillvida att det var ordentliga känslostormar av olika de slag (utan att gå in på detaljer…). Vi påbörjade därav ett quiz (brorsan var quiz-master), vilken avbröts någonstans halvvägs och sedan inte återupptogs då folk behövde ventilera till höger och vänster. Lite jobbig stämning periodvis kände jag, jag blir lite obekväm när folk inte mår bra och/eller är på dåligt humör. 
Kvällen blev dock trevlig i slutändan, då alla hade landat. Jag och mamsen rörde oss mot sängarna vid midnatt, då hade alla åkt hem som skulle hem. Micke och papsen drog dock igång en ball of fire på uteplatsen där de satt och tjatade i omkring två timmar till enligt uppgift.  
Nu ska jag och syster yster ut på en promenix dock, upp till lekplatsen en sväng och roa oss! 

(null)

(null)
Midsommar-bordet! 

(null)

(null)

(null)

(null)
Lite paus efter lunchen... 

(null)

(null)
Micke försöker få ett bra foto på Mamma och Diddi!