Födelsedagsshopping
Nästa vecka kör vi kalas och ska man ha kalas behöver man servera inte bara mat utan även dryck. Alltså tog vi en vända till Fredrikshamn, tur och retur med planerat stopp på typ två timmar. 
Inledde dock dagen med att hämta bil på Cirkle K vid Marklandsgatan. Vi skulle hämta bilen vid 8 och typ panikvaknar vid 7.50! Beställde en uber, kastade på oss kläderna och skenade nedför trappen. Vi hann dock hämta bilen samt ta svängen förbi hem och hämta kameran som jag glömt innan vi åkte ned till Stena-terminalen. Parkerar och går ner till incheckningen medan jag installerar Q-Parks app för att kunna betala parkeringsbiljett. När vi kommer ner säger appen sig vilja ha kortnummer och det är då jag upptäcker att plånboken ligger kvar i bilen...! Upp igen medan Micke ställer sig i kö. Hann dock ned med typ fem meter kö tillgodo.  
Resan över gick bra, lite små-vågigt men ok. Satt mestadels i baren i fören där de även hade en entertainer som sjöng. Vi var dock lite försenade, så jag och Micke valde att bara lämna fartyget och sedan kliva på igen då alla var tvungna att stiga av oavsett. 
 
(null)
Fredrikshamn
 
På vägen tillbaka hade Micke löst fönsterbord i buffé-restaurangen vid kvart i två, så där käkade vi dagens lunch! Micke åt ett helt berg med lax och potatis, själv ville jag ändå testa lite olika delar av buffén och åt således revben, anka och något kött med stekta sötpotatis-skivor första vändan för att sedan prova även laxen. Kändes som att Micke gjorde ett bra val; laxen var grym! Han var dock proppmätt efteråt och hoppade desserten. Själv hittade jag några pajer, testade en jordgubbspaj och en äppelpaj. Helt ok. 
Kändes som att det var lika bra att ta tag i drickat, så vi hämtade ut våra väskor samt säckkärra som legat i ett skåp och gick ned till bordershoppen. Landade på 6 case’ar Mariestad och två Norrlands samt ett par flaskor av olika sort till kaffet, så nu ska vi väl klara oss under nästa veckas kalas! Rundade därför av vid bar-delen igen, blev inte att vibförflyttade oss särskilt mycket i och med inköpen. Återigen snubbe som sjöng ihop med en Anna som ska börja sjunga på båtarna likaså. 
Efter avslutad överfärd tog vi oss hem i vår lilla hyrbil. Imorgon planeras det storhandling, på söndag morgon ska den lämnas tillbaka igen. 
 
Just nu endast mobilbilder, ni får hålla tillgodo! :)
(null)
 
(null)
 
(null)