Knytkalas

Idag blev det som titeln lyder knytkalas! Istället för att åka runt i den Särnblomska släkten blev det ett gemensamt firande hemma hos Emelie och Patrik ihop med föräldrarna. Och lilla Gabriel såklart, som tyckte det var lite läskigt först med alla människor på en gång. Efter en stund gick det bättre, men att sitta i någon annans knä var fortfarande lite läskigt. 

Efter en glögg-start blev det mat. Micke hade griljerat en skinka samt gjort sillsallad som vi hade med oss, samt sin hemmagjorda söt-starka "Dundersenap". Utöver det fanns där rödbetssallad, sill, köttbullar, prinskorv, lax-mousse, onsalakorv, ägghalvor, Janssons och vanlig kokt potatis. Mycket gott! 

Efter julklapps-utdelning (pengar till oss yngre par, en massa leksaker till Gabriel, almanackor till föräldra-paren samt en T-shirt till Patrik) var det dags för julklappsspelet. Emelie och Patrik hade en himla tur och tog hem mycket, själv fick jag med mig en mjukare prydnadstomte samt en chokladask som Emelie valde att skänka bort. 

And that is sort of a wrap?

 
Monica, Ronny och Micke

Carina och Emelie

Stefan (vette sjutton hur jag får bilden att stå som den ska dock...)
Klapparna i årets julklappsspel