Versace

Igår bar det av till Borås för quiz! Pratade lite med papsen i om det var torsdags, sa att jag och Micke skulle på quiz på Pitchers hos oss varpå han nämnde att även Pitchers i Borås har quiz på tisdagar. Varför inte liksom - jag är ju trots allt ensam hemma och mamma brukar vara ledig på onsdagar så vi valde att slå två flugor i en smäll. 

På quizen var större delen av familjen Ågren på plats - Victor och Tan är inte så mycket för sådant men övriga tycker det är kul! Lagen fick innehålla upp till sex deltagare, så vi fick förstärkning av herr Stanek. Frågorna kretsade kring underhållning med fyra specialkategorier: 80/90/00/10-talet där varje kategori innehöll en grupp/låt, en film och en tv-serie från varje årtionde. 2010-talet löste vi galant, men övriga hade vi inte full pott på... Vi landade iallafall på 14 poäng av 32 möjliga medan vinnarlaget landade på 23. Vi hade dock två frågor som gav lite extra poäng som vi hade kunnat lösa - Jessica satt och värkte en bra stund på vad skaparna till GoT-serien hette (kom på en utav två) och vad en film hette med Ryan Gosling i huvudrollen - de gav nio poäng totalt (don’t ask me why...!). Däremot gick quizmastern lite väl fort fram, man fick knappt någon betänketid alls dessvärre. Tror inte det blir något per försök på just Boråsiska Pitchers framöver...

(null)

Idag däremot blev det inget quiz. Jag sov rätt obehindrat för första gången på ett par dagar, vaknade vid halv tio-tiden och var nere på undervåningen vid halv elva-elva. Mamsen lagade grymme-lunch; en vitlöksdoftande kyckling med spenat och pasta. Sen gav vi oss ut på lite äventyr! Tanken var att besöka tropikhuset, men de hade dessvärre stängt när vi anlände, så vi åkte till Textile Fashion Center istället och tittade på Versace-utställningen ihop med Jessica. Väldigt snygga, färggranna kläder och alldeles lagom stort för en som sällan går på museer! Efter att ha spelat två omgångar fia med knuff med papsen (1-1) var det dags att ge sig för dagen och åka hem. 

(null)

(null)

(null)

(null)