Esc
Årets Eurovision/Chili-kok var en förvånansvärt lugn tillställning. Endast fem deltagande herrar totalt med medhavt dam-sällskap. Ja, utöver Mamsen som ju redan bor i huset samt syster yster. Chilin startades igång och det grillades lite korv med bröd till lunch. 
I år blev det även krocket-turnering vilket var ett tag sedan! Jag och Jessica hamnade i grupp 2 mot David, Micke och Jane. Jag och Jessica hamnade på delad fjärdeplats får man väl säga - när övriga tre gått klart varsin finalplats beslöt jag och Jessica att packa ihop våra klubbor och klot. 
Framåt 19 var maten klar och runt 20 rörde vi oss i åt för att följa Eurovision-finalen från Malmö. Vi hade även skaffat fram resultat-papper där vi satte betyg på låtarna. Ingen 10-poängare för någon av oss, men någon 9-poängare blev det allt! Tror både jag och Jessica gav vinnarbidraget från Schweiz varsin 9:a, så då var det väl nästa låten som vann? Var ju även vi två som var de enda som lyckades hålla oss vakna hela tävlingen, utöver Micke men han slog sig inte ned i soffan förrän under andra halvan av framträdandena.
Lugn och städad tillställning på Byttorp i år alltså!